NoardWester
Image default
Dienstverlening

Incassobureau No Cure No Pay inschakelen

Incassobureau No Cure No Pay

MKB ondernemers heb je in alle soorten en maten.  Gezondheidszorg, de bouw, de financiële sector, noemt het maar op. Soms komt het bedrijf voort uit de familie. We noemen dit een familiebedrijf.  Tientallen jaren oud zijn de meeste van deze bedrijven dan al. In de loop van de jaren kunnen daarna allerlei problemen de kop opsteken. In de agrarische sector bijvoorbeeld, daar zijn veel problemen de laatste jaren. Veel boeren bedrijven konden hun kop niet meer boven water houden door aangescherpte Europese regelgeving. De kinderen van deze ondernemers zijn vervolgens ook niet meer bereid de boerderij over te nemen. Ook zijn er de laatste jaren veel MKB bedrijven in de problemen gekomen. De betalingstermijn van de rekeningen wordt dan steeds maar langer opgerekt. Waardoor steeds meer bedrijven hun kop niet meer boven water kunnen houden.  Incassobureau No Cure No Pay kan hiervoor vervolgens de oplossing zijn.

Waarom Incassobureau No Cure No Pay;

Als de klantdan niet betaalt kan dat diverse redenen hebben. De redenen daarvoor zou je zo daarop snel mogelijk moeten achterhalen. Een oplossing is vervolgens vaak snel bedacht. Indien de problemen dan niet tot een oplossing leiden dan is verdere actie noodzakelijk. Doorgaans zal de MKB-er vervolgens een incassokantoor wat speciaal toegespitst is op Incassobureau No Cure No Pay inschakelen.

Wat er allemaal mogelijk is;

Hij beschikt daarna sneller over zijn geld. Een lening van de bank kan daarop voorkomen worden.

De kans bestaat dat de klant   failliet gaat.  Doorgaans worden de crediteuren die het hardst roepen daarop als eerste betaald.

De meeste incassobureaus werken dan No Cure No Pay.  Als er niets geïncasserd wordt dan heb je dan ook geen kosten.

Kleine bedragen zijn vervolgens doorgaans geen probleem. Meestal worden er dan geen dossierkosten berekend.

Betaalt debiteur dan alsnog niet dan is een gang naar de rechter een optie.  Dit om vervolgens alsnog betaling te verkrijgen. Beslaglegging op een voertuig is dan ook mogelijk.  Het griffierecht is de laatste jaren echter meer dan verdrievoudigd.

Woont de klant   niet meer op het vorige adres?  De incassopartij kan de klant  daarna vaak nog wel vinden dan. Kosten worden hiervoor door een goed incassobureau daarop niet berekend.

Ook met debiteurenbeheer kan Een gerechtsdeurwaarder de ondernemer dan van dienst zijn.  Een laatste aanmaning laten versturen noemen ze ook wel een pre incasso.  Een goed incassobureau doet dat daarop gratis.

Een openstaande factuur ter incasso bij een Incassobureau No Cure No Pay aanbieden.

Wanneer de beslissing vervolgens is genomen door de ondernemer. Dat de factuur dan geïncasseerd zal moeten worden. De factuur moet daarna worden ingediend bij de incassospecialist. Je kan dit bij een goed incassobureau daarop online regelen. Via de website voer je vervolgens diverse informatie in. Waarna de openstaande rekening online kan worden ingediend. Wanneer het door het incassobureau daarop ontvangen wordt, gaat men er direct mee aan de slag. De debiteur wordt aangeschreven en er worden daarop bij hem incassokosten in rekening gebracht. Wettelijke eisen bepalen daarna hoeveel er in rekening gebracht mag worden. Als er dan door debiteur betaald is. Dan vind doorgaans snel een afrekening met het bedrijf plaats. Maar wat als de schuldenaar  nou dan nog niet betaalt? Een gang naar de rechter is dan een mogelijkheid. De kosten zijn tegenwoordig hiervoor ontzettend hoog. Je moet je dan goed afvragen of de kosten opwegen tegen de baten.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html